Friday 14 December 2007

A honap kezdete...

Sajnos csak ekezetek nelkul tudok irni, mert a munkahelyemen vagyok.

Szoval, a december pompas hangulatban indult. Edes-komam-jobaratom, Kalmarbandi, ellatogatott "uzleti ut" keretein belul hozzank es eloadtunk nehany tancos-komikus jelenetet. Tortent ugyanis, hogy csutortokon ert Belfastba az egyik kollegajaval es talalkoztunk is mar aznap este -bar masnap dolgoznom kellett, ezen kivul pedig koltoznom is a lakasbol, de pokooool-a legregebbi pubban, a The Crownban. Itt es meg harom masik vendeglato egysegben elfogyasztottunk kb. 10 pint Guinnesst fejenkent az ejszaka folyaman, ugy hogy vegul az utolso helyen sikerult tancra perdulnunk. Szerintem mi nyomtuk a legjobban, bar igaz, hogy senki mas nem tancolt.:-) A masnaprol inkabb nem irnek...

Azert folytattuk pentek este, az egyik kolleganom bucsubulija volt az Irene's-ban, ahol Happy Hours volt este 7-ig. Egyet fizet, kettot kap. Itt Andras minden medvet megtancoltatott, el is voltak ajulva a nok, hogy vegre egy ferfi aki tancolni tud. A WC-ben meg is jegyezte nekem az egyik, hogy a Strictly Come Dancing (tancos reality show) hozzank kepest kismiska. Aztan megprobaltunk erotikus kepeket kesziteni az egyik lanyrol a tarsasagbol, aki azt hitte playboy fotozasra jott, de valahogy a kepeken nem ugy nezett ki mint eloben...hiaba.

Szombaton, Dublin. Itt vegigjartuk Temple Bar minden bugyrat. Ittunk, ittunk, ittunk...igy lehet osszefoglalni a lenyeget. Egy szobaban aludtunk harman, de nem egy agyban! Viszont hajnali 4-kor arra erbedtem, hogy Andras elkezdett kiabalni, hogy -Zoli, le fogod kesni a repulot!, majd tovabb horkolt. Ugyanis a kollegaja, Zoli, reggel 8-kor indult tovabb Berlinbe, O igy nyomja a rakendrolt! Hirtelen valahogy harom nap bulizas es nemalvas utan, azt sem tudtam hol vagyok es ki az a Zoli??? Which city?:-)

Azert biztos ami biztos vasarnap reggel meg jartuk a varost, mert ilyenkor jol esik egy kis sor.:-) De, basszus Irorszagban nem lehet alkoholt venni vasarnap reggel 1 ora elott. Milyen-e orszag ez-e? Azert a lelemeny: talatunk egy olasz etteremet, ahol 4 kisuveges sor kerult mindossze 20 euroba. Alkeszeknek semmi se draga!

Na, osszegezve, jol sikerult uzleti kirandulas volt! Kepeket feltoltok majd!

No comments: